Mara Study Art - Tabere, cursuri si ateliere cu specific de arta

Aboneaza-te la newslatter Contact

Atelierul de modelaj in lut – Impresii

Atelierul de sculptura pentru copii – Impresiile unui parinte

Parerea mamei lui Albert despre atelierul nostru de sculptura!

Albert a participat cu mult entuziasm la Atelierul de modelaj in lut. Se joaca de mic cu pamant si plastilina, dar nu mi-am imaginat ce poate crea sub indrumarea atenta a Biancai Mann. Fiecare seara de atelier i-a deschis porti interioare de manifestare. A mers cu placere in ciuda programului foarte strans. A plecat razand si nerabdator sa revina. A trecut gradat de la figuri “simple” pe care aparent e usor sa le modelezi, la portret, la care nivelul de detaliu si tehnica sunt semnificative. Capul pe care l-a creat e wow, cuvintele nu-mi prind uimirea pe care am simtit-o. Ne-am hotarat sa-l pastram, asa ca o noua provocare se deschide in fata lui : sa-l treaca in ipsos ghidat de Bianca.

E o mare bucurie ca mama, sa-mi vad copilul pasionat, implicat, stimulat, exprimandu-si talentul si creativitatea. In starea atat de ravnita, numita fericire sau flux. Multumesc Albert, Bianca si Mara Study

Multumim pentru aceasta oportunitate de a vedea artistul din Albert si pentru cadrul cald, sigur si profesional in care el s-a imbogatit.

Mama lui Albert Trita