Mara Study Art - Tabere, cursuri si ateliere cu specific de arta

Aboneaza-te la newslatter Contact

Despre noi

Cine suntem ?
MARA TRAVEL, infiintata in 1990 printre primele agentii de turism private din Romania, a generat ulterior crearea grupului MARA TRAVEL GROUP din care face parte Mara Study Turism si Mara BoutiqueTravel.
In 1997 s-a creat un nou departament specializat in servicii de turism educational, ce ofera copiilor, tinerilor si adultilor sansa de a invata o limba straina ‘la ea acasa’ in cele mai bune scoli internationale.
In 2003 acest departament si-a castigat propriul nume, MARA STUDY TURISM.
Mara Study Turism a trimis din 1997 pana acum, peste 4000 mii de copii si tineri in programe educationale diferite in strainate, influentand astfel destine si formand personalitati.
Incepand cu anul 2010 Mara Study organizeaza tabere de limba engleza in Romania, cu participare internationala si cu profesori vorbitori nativi.
In anul 2013 Mara Study a organizat prima editie a taberei ” Engleza prin teatru”, coordonata de regizori din Marea Britanie, care aduna ana de an tot mai multi copii.
Succesul activitatii noastre se datoreaza experientei de peste 19 ani in turismul educational, competentei personalului si a colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie: institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.

De ce turism educational ?
A studia in strainatate inseamna, pe langa invatarea unei limbi noi, aprofundarea unei limbi cunoscute sau urmarea unui program academic si cunoasterea unei culturi noi, descoperirea de traditii si obiceiuri noi, respectul fata de cei care sunt diferiti de noi, evolutia si atingerea maturitatii ca individ.
De-a lungul anilor, mii de copii au descoperit prin intermediul MARA STUDY TURISM avantajele sistemelor de invatamant occidentale, viata de student in campusuri moderne, si-au facut prieteni noi, si-au invins timiditatea si au invatat sa se descurce pe cont propriu. Aceste experiente s-au dovedit foarte utile in cadrul procesului lor de maturizare, iar multi dintre ei si-au continuat apoi studiile in colegii si universitati de prestigiu din strainatate.

Ce oferim?
Impreuna cu partenerii sai, scoli de limbi straine, colegii de prestigiu si universitati internationale, Mara Study Turism ofera:
* Ateliere de arte vizuale: teatru, pictura si sculptura
* tabere internationale de limbi straine, arta si sport pentru copii si tineri
* cursuri de limbi straine pentru tineri si adulti de orice varsta si orice nivel lingvistic
* consultanta pentru admiterea la colegii din strainatate
* consultanta pentru admiterea la universitati din strainatate

Despre progame
Toate CURSURILE implicate in programele noastre educational sunt predate de catre profesori vorbitori nativi ai limbii respective, cu bogata experienta pedagogica, sau de catre specialisti in domeniile respective (arte sau sport).
La sfarsitul fiecarui curs absolvit cu succes, studentii primesc un certificat, in functie de programul urmat.
In functie de varsta si programul ales, CAZAREA se poate face in campusurile scolilor, rezidente studentesti, familii gazda, apartamente pentru studenti sau hotel.
In functie de program, varsta si tipul de cazare, sunt disponibile urmatoarele tipuri de REGIM DE MASA: pensiune completa, demipensiune, mic dejun sau self catering.
Pe langa cursuri, scolile ofera un program bogat de ACTIVITATI de recreere si socializare si EXCURSII in locatii de interes turistic din zona.
Chiar daca sunt inca mici, copiii Dvs. pot participa la programe ce au loc in strainatate, calatorind pana la destinatie in deplina siguranta, beneficiind de SERVICIUL DE MINOR NEINSOTIT oferit de companiile aeriene.
Alternativ, copiii pot merge in taberele de grup pe care le organizam in fiecare vacanta, unde acestia vor pleca impreuna cu un INSOTITOR DE GRUP.
Persoanele adulte de orice varsta pot opta pentru un sejur lingvistic de invatare sau perfectionare a unei limbi straine, socializand cu persoane de varsta apropiata, cu preocupari similare si avand in acelasi timp prilejul de a cunoaste culturile altor popoare.
Pentru toate programele educationale, MARA STUDY TURISM va ofera toate serviciile turistice complementare: bilete de avion, transferuri, rezervari hotel, asigurari de calatorie, asigurari speciale pentru activitatile sportive si asigurari storno.

Pe intreaga durata a desfasurarii programelor, cursantii sau parintii beneficiaza de SUPORT TELEFONIC 24 h / 24 – 0736913866