Mara Study Art - Tabere, cursuri si ateliere cu specific de arta

Aboneaza-te la newslatter Contact

Impresii

Atelierul de sculptura pentru copii – Impresiile unui parinte

Albert a participat cu mult entuziasm la Atelierul de modelaj in lut. Se joaca de mic cu pamant si plastilina, dar nu mi-am imaginat ce poate crea sub indrumarea atenta a Biancai Mann. Fiecare seara de atelier i-a deschis porti interioare de manifestare. A mers cu placere in ciuda programului foarte strans. A plecat razand si nerabdator sa revina. A trecut gradat de la figuri “simple” pe care aparent e usor sa le modelezi, la portret, la care nivelul de detaliu si tehnica sunt semnificative. Capul pe care l-a creat e wow, cuvintele nu-mi prind uimirea pe care am simtit-o. Ne-am hotarat sa-l pastram, asa ca o noua provocare se deschide in fata lui : sa-l treaca in ipsos ghidat de Bianca.

E o mare bucurie ca mama, sa-mi vad copilul pasionat, implicat, stimulat, exprimandu-si talentul si creativitatea. In starea atat de ravnita, numita fericire sau flux. Multumesc Albert, Bianca si Mara Study

Multumim pentru aceasta oportunitate de a vedea artistul din Albert si pentru cadrul cald, sigur si profesional in care el s-a imbogatit.

Mama lui Albert Trita

————————————————————————-

Tabara Teatru & Engleza cu vorbitor nativ  – Piatra Neamt 2016

In primul rand va multumesc pentru sansa pe care am avut-o de a-mi trimite copilul in aceasta tabara.

Din punctul meu de vedere ca parinte, Razvan a avut numai de castigat din aceasta tabara. Este pentru prima data cand participa intr-o tabara internationala.

De atunci Razvan are mai multa incredere in sine, incredere care s-a manifestat in faptul ca dupa tabara

– a participat la multe ateliere pe plan local care s-au desfasurat in limba engleza, a incarcat eseuri in engleza pe multe site-uri si s-a calificat cu ele in faze superioare ale acestor competitii.

– a capatat un apetit extraordinar fata de tarile mici dar civilizate, Danemarca, Suedia, Norvegia, desi el prefera America.

– in tabara de la Galaciuc organizata de Ministerul educatiei, ulterioara celei de la Piatra Neamt, si in care filmul lui s-a calificat, a avut curajul sa combata cu argumente o Comisie constituita din profesori universitari, studenti, oameni din media etc., transformandu-se intr-un adevarat leader al celor 200 de copii prezenti acolo.

– insa cel mai mare castig (prin prisma faptului ca el vrea sa se faca Regizor) a fost ca a stiut sa comunice mult mai bine cu echipa lui de „actori” de la Palatul copiilor cu care deja s-au apucat sa faca un film de lung metraj.

Deja incerc sa il conving sa il trimit in tabara de vara din Grecia, cea de care am si vorbit cu dumneavoastra la telefon.

De aceea va rog sa ma tineti la curent cu taberele dumneavoastra.

Tatal lui Razvan